Uživatel: Host
Přihlásit


Poděkování za finanční příspěvek


motto: Kdo něco chce - tak pro to musí něco dělat - teprve potom to bude mít
Skip Navigation Links Skip Navigation Links Skip Navigation Links
Skip Navigation Links Skip Navigation Links Skip Navigation Links
Skip Navigation Links
















MČR štafet a družstev Krišpína - 07.10.2012 23:59:52

 
V termínu 6.-7.10. se konalo Mistrovství České republiky štafet a družstev. Všichni zúčastnění žáci si zaslouží ocenění za zodpovědný přístup k závodům, za bojovnost a za snahu o nejlepší výsledky. Výběr žáků Hanácké oblasti si odváží velmi pěkné výsledky - ze závodu štafet 2., 3. a 4. místo a ze závodu družstev místo 4.

V sobotním závodě štafet byla poprvé vypsána kategorie DH12 (v minulých letech soutěžili mladší závodníci v kategorie D14, resp. H14). Štafeta ve složení Matěj Matoušek, Michal Bořánek a Mikuláš Jirka vybojovala 2. místo. V kategorii H14 vystoupila na stupně vítězů štafeta ve složení Josef Kočí, Ondřej Šrámek a Ondřej Vystavěl. Příjemným překvapením závodu byl pro Hanáckou oblast souboj o 3. místo v kategorii D14, ikdyž o 2 vteřiny na finiši zaostala štafeta ve složení Tereza Soldánová, Veronika Švancárová a Tereza Janošíková a vybojovala nepopulární 4. místo.

Nedělní závod družstev byl velmi dramatický a díky deštivému a chladnému počasí velmi náročný fyzicky i psychicky. Vynikající 4. místo vybojovalo družstvo ve složení Josef Kočí, Tereza Soldánová, Matěj Matoušek, Šárka Plhalová, Tereza Novotná, Mikuláš Jirka, Tereza Janošíková a Ondřej Vystavěl. Umístění je velmi cenné, neboť takového úspěchu bylo dosaženo naposledy v roce 2007.
 

SCM - Sportovní centrum mládeže Všichni

Ples 2024

Počet přístupů
Celkem: 1208124
Týden: 6373