Uživatel: Host
Přihlásit


Poděkování za finanční příspěvek


motto: Kdo něco chce - tak pro to musí něco dělat - teprve potom to bude mít
Skip Navigation Links Skip Navigation Links Skip Navigation Links Skip Navigation Links
Skip Navigation Links Skip Navigation Links Skip Navigation Links
Skip Navigation Links
















Víkendové skalky Krišpína - 21.08.2024 09:37:17

 
Po velmi dlouhé době se stalo, že v České republice se o prázdnánách pět týdnů nekonaly žádné závody. Toto období už skončilo a třetí srpnový víkend patřil hned dvěma skalním závodům, které na start přilákaly bez mála 2000 závodníků.

Sandstones | Pískovce 2024 uspořádali členové OK Doksy (DOK) od pátku 16. do neděle 18.8. v Hradčanech (5 km jižně od Mimoně, severní část CHKO Kokořínsko - Máchův kraj). Definice terénu v pokynech byla skalnatý, většinou velmi členitý, jehličnatý les místy s těžší podložkou po probírce, množství terénních detailů, lepší představu lze získat z tratí na Livelox. Velmi dobře si vedl Tonda Máč., který vybojoval 3. místo v H16.

Rumcajsovy míle byl také tříetapový závod, ale konal se pouze o víkendu 17.-18.8. Zkušení pořadatelé Sporcentra Jičín (SJC) přivítali závodníky u zříceniny skalního hradu Valečov (5km východně od Mnichova Hradiště, západní část CHKO Český ráj). Terén "lákal" na skalní města a labyrinty, kamenná pole, dobře i hůře průběžný les, středně hustou síť cest, mírné i prudké svahy; více řeknou tratě na Livelox. Pochvalu za dobře zvládnuté mapově náročné závody si zaslouží Víťa B. (H12B) a Marťa M. (H14B), přestože z toho nebyly výsledky na stupních vítězů.
 

SKI-OB Šternberk Všichni

Ples 2024

Počet přístupů
Celkem: 1208124
Týden: 6373