Uživatel: Host
Přihlásit


Poděkování za finanční příspěvek


motto: Kdo něco chce - tak pro to musí něco dělat - teprve potom to bude mít
Skip Navigation Links Skip Navigation Links Skip Navigation Links
Skip Navigation Links Skip Navigation Links Skip Navigation Links
Skip Navigation Links
















Sportovní ples 2023 Krišpína - 09.11.2022 07:44:55

 
Zahajujeme přípravu sportovního plesu, který se bude konat 6. ledna 2023. Věříme, že po dvou letech přestávky se ples uskuteční bez omezení. Proto prosím všechny členy SKI-OB Šternberk, kteří jsou ochotni pomoci s plesem, ale nestihli se přihlásit do 1. listopadu v oddílovém systému, ať se ozvou Emilovi nebo Krišpíně.

Důvodem pořádání plesu je kromě společenské události získání finančních prostředků stejně jako při pořádání závodů na další rozvoj sportovních aktivit oddílu – mapy, mapové tréninky, materiál Sportident, soustředění, startovné na štafetové závody a mistrovské závody, příspěvky na startovné mládeže, na oddílové oblečení a sportovní masáže.


Aktuální stav příprav: je zajištěn termín, zamluvený sál v MKZ Masarykova, zamluvená skupina GAMA, vytvořena událost na Facebooku, je vytištěna finální podoba plakátu, je domluven předprodej lístků v IC a dává se dohromady seznam těch, kteří jsou ochotni zapojit se do uspořádání.


Jsou tři oblasti, na kterých se musí zapracovat.

1) PROPAGACE - v prodeji budou místenky, kapacita sálu je 160 osob

2) TOMBOLA - ceny do tomboly budou evidovat a uschovávat Poštulci, termín pro shromáždění cen/darů do 30. listopadu 2022

3) Obsazení do BARU a BUFETU - 2 týmy po 10 lidech (bar 6 včetně nádobí, 2 sbírání nádobí na place, 2 bufet), zatím 6 z 20, termín do 30. listopadu 2022 taktéž, nákup do baru a bufetu bude vyřizovat Krišpína
 

-- Neurčeno -- Všichni

Ples 2024

Počet přístupů
Celkem: 1208124
Týden: 6373