Uživatel: Host
Přihlásit


Poděkování za finanční příspěvek


motto: Kdo něco chce - tak pro to musí něco dělat - teprve potom to bude mít
Skip Navigation Links Skip Navigation Links Skip Navigation Links
Skip Navigation Links Skip Navigation Links Skip Navigation Links
Skip Navigation Links
















Třetí ročník ŠTERNBERSKÉHO 1/2 MARATONU - poděkování Zdenek - 30.09.2021 00:00:59

 

V úterý 28. září 2021 jsme (SK SKI OB Šternberk) uspořádali, troufám si říci, úspěšný třetí ročník ŠTERNBERSKÉHO 1/2 MARATONU.
Také letošní ročník byl v porovnání s těmi předchozími v mnoha ohledech jiný:
- přemístili jsme místo startu, cíle a zázemí akce do jednoho prostoru na parkoviště před areálem společnosti MJM, a.s.,
- změnili jsme pořadí jednotlivých běhů (vyšli jsme vstříc běžcům hlavních závodů, kteří chtěli povzbuzovat své děti, případně chtěli běžet společně s dětmi),
- změnili jsme rozmístění občerstvovacích stanic (přibližně 4., 8., 13. a 17. km).
Jak jistě víte, každá změna může být příležitostí, ale také rizikem. První reakce účastníků nicméně naznačují, že se jednalo o správný krok a můžeme říct, že i letošní ročník obhájil pomyslnou známku kvalitního a pěkného závodu.
To vše se povedlo díky kvalitní přípravě a nezištnému zapojení desítky dobrovolníku do přípravy a čtyř desítek dobrovolníků do vlastního pořádání závodu.

Děkuji tímto „orienťákům“, kamarádům, rodinným příslušníkům a známým, zkrátka všem, kdo s přípravou a organizací této akce pomáhali.
Děkuji také všem sponzorům a partnerům, protože bez finanční a materiální podpory bychom šternberský 1/2 maraton nedokázali uspořádat.

Zdenek, ředitel závodu

K dispozici je fotoalbum pana Geržy: Šternberský_1_2_půlmaraton_2021/ a fotky z obrátky 1,5 km: Šternberský_1_2_půlmaraton_2021/

 

SKI-OB Šternberk Všichni

Ples 2024

Počet přístupů
Celkem: 1208124
Týden: 6373