Uživatel: Host
Přihlásit


Poděkování za finanční příspěvek


motto: Kdo něco chce - tak pro to musí něco dělat - teprve potom to bude mít
Skip Navigation Links Skip Navigation Links Skip Navigation Links
Skip Navigation Links Skip Navigation Links Skip Navigation Links
Skip Navigation Links
















Vítězství ze Starého Plzence Krišpína - 16.10.2014 00:12:15

 
O víkendu 11.-12.10. se konalo ve Starém Plzenci mistrovství České republiky štafet a družstev, pro žáky závod oblastních výběrů. O úspěch žáků Hanácké oblasti se postarala štafeta starších žáků ve složení Matěj Matoušek (KSU), Michal Bořánek (STE) a Mikuláš Jirka (ZPV), která ve své kategorii vyhrála.
Do Olomouckého kraje/Hanácké oblasti putovaly ze závodu štafet dokonce 3 zlaté medaile! Vítězství vybojovali dorostenci SK Prostějov, štafeta běžela ve složení Ota Hirš, Josef Kočí a Ondřej Vystavěl, a ženy SK UP Olomouc, které vybíhaly na trať v pořadí Adéla Jakobová, Vendula Horčičková a Lenka Poklopová.
V závodě družstev se žákům vůbec nedařilo podle představ (17., 20. a 25. místo), bohužel nervozita byla znát... V roce 2015 bude tento závod pořádat SKOB Zlín ve Vracově, webová stránka je připravena - vice zde.
Průběh víkendových závodů je zachycen ve fotogalerii. Poděkování patří trenérům za přípravu závodníků, oddílům za zajištění dopravy na závody a Jitce Binarové, Petru Černochovi a Zdeňkovi Janů (Lenonovi) za fotky.
 

Žákovské družstvo Všichni

Ples 2024

Počet přístupů
Celkem: 1208124
Týden: 6373